Midden-Amerika

Een prachtige mix van de Spaans/Indiaanse cultuur!

Midden-Amerika

Midden-Amerika

Een prachtige mix van de Spaans/Indiaanse cultuur!

Midden-Amerika

Officieel ondergebracht bij Noord-Amerika, maar eigenlijk een continent op zich: Het kleurrijke Midden-Amerika! De landen hier lijken op het eerste gezicht misschien op elkaar, maar zijn toch ook heel verschillend. In Mexico en Guatemala vind je monumenten van de Maya’s en kleurrijke Indiaanse marktjes, in Belize jungle en idyllische eilandjes, Nicaragua heeft naar onze mening de leukste sfeer, veel actiemogelijkheden en je kunt er goed uitgaan, Costa Rica is een prachtige natuurbestemming en Panama koppelt een bruisende metropool aan prachtige natuur en tropische eilandjes. In Cuba ten slotte, vind je een heel bijzondere sfeer met veel livemuziek en bijzonder sfeervolle stadjes. Dus take your pick! En als je niet kunt kiezen: combineer dan een paar landen met elkaar in één reis!

Impressie

Begint het bij jou al te kriebelen? Bekijk onderstaande impressies, krijg een idee van de reis(som) en doe alvast inspiratie op!

Rob over Midden-Amerika:

“Geweldig vakantie vieren zonder grote reisafstanden, maar met waanzinnig veel afwisseling: jungles, vulkanen, oude culturen, maar ook terrasjes en heerlijke stranden.”