Panama

Surfstranden, bergjungle en idyllische eilanden...

San Blas - Panama

Panama

Surfstranden, bergjungle en idyllische eilanden...

Panama

Panama is een zeer veelzijdig land. De hoofdstad Panama Stad is de enige metropool van Midden-Amerika en is een geweldig leuke stad. Je vindt er een gezellige koloniale wijk, maar ook hippe clubs, leuke terrassen en een kosmopolitische sfeer. Maar ook de natuur in Panama is waanzinnig. Aan de Pacific liggen perfecte surfstranden met leuke beachbars en aan de Caraïbische kant vind je het backpackers mekka van de Bocas del Toro eilanden, waar je kunt relaxen, uitgaan en snorkelen. Kies ook voor een zeilcruise langs de idyllische San Blas eilanden, en laat je betoveren door de adembenemende uitzichten. In de bergen en de jungle van het binnenland kun je trekkings maken, raften en vulkanen beklimmen terwijl je van de prachtige natuur geniet. De prijzen liggen wat hoger dan in sommige andere landen in Midden-Amerika, maar met verblijf in hostels kunnen we de prijzen voor groepen redelijk laag houden (vanaf zo’n € 850,- p.p. voor een reis van 2 weken). Vluchten vertrekken al vanaf € 550,-.

Wat maakt Panama speciaal?

Panama, het land van adembenemende landschappen,
prachtige surfstranden, waanzinnige trekkings, de leukste feestjes, heerlijk relaxen én een bruisend metropool als hoofdstad!

Stranden

Natuur

Uitgaan

Actie

Metropool

Fun facts

€ 850

reissom v.a. (excl. vlucht)

11

uur vliegen

2 weken

optimale reisduur

8.976

km vanaf Amsterdam

dec-apr

beste reisperiode

Rob over Midden-Amerika:

“Geweldig vakantie vieren zonder grote reisafstanden, maar met waanzinnig veel afwisseling: jungles, vulkanen, oude culturen, maar ook terrasjes en heerlijke stranden.”