Afrika

Het oergevoel van moeder Afrika...

Afrika

Afrika

Het oergevoel van moeder Afrika...

Afrika

Vol spanning speuren naar the big 5 of naar chimpansees en gorilla’s, genieten van exclusieve lodges midden in de bush, avonturen beleven op de vele rivieren die dit continent rijk is, de cultuur proeven op lokale marktjes, wandelen door de bush of de Kilimanjaro beklimmen… Afrika is een ontzettend veelzijdig continent met een bijzondere cultuur. Of je nou liever het levendige Kaapstad ontdekt of de ongerepte bush in Botswana ingaat, in Afrika beleef je de mooiste avonturen! Let wel: Reizen naar en door Afrikaanse bestemmingen is over het algemeen niet goedkoop. Voor budgetreizigers zijn eigenlijk alleen Zuid-Afrika en Kenia goede opties. Door onze goede contacten kunnen we echter ook in duurdere landen als bijvoorbeeld Botswana goede prijzen bieden.

Impressie

Begint het bij jou al te kriebelen? Bekijk onderstaande impressies, krijg een idee van de reis(som) en doe alvast inspiratie op!

Rob over Afrika:

“Ik kom minstens één keer per jaar in Afrika om te genieten van het bijzondere licht, de dieren, de weidse horizon en natuurlijk de open en gastvrije mensen. Nergens ben je zo dichtbij de natuur en de essentie van het leven als in Afrika.”