Nicaragua

Gezellige stadjes, canyoning en party beaches!

Nicaragua

Nicaragua

Gezellige stadjes, canyoning en party beaches!

Nicaragua

Qua sfeer misschien wel het leukste land van Midden-Amerika en ook nog het goedkoopst, waardoor het met name voor een lustrumreis een waanzinnige bestemming is! De koloniale stad Granada is een van de leukste en mooiste steden van Latijns-Amerika, met veel gezellige terrasjes en uitgaansmogelijkheden. Surf-fans verzamelen zich doorgaans rond de hangout San Juan del Sur. Hier kun je heerlijk surfen en relaxen, maar ook goed uit je dak gaan bij Sunday Funday met deejays op het strand! Graag een beetje actie? Wat dacht je van sandboarden van een vulkaan, de beste canyoning tour van Midden-Amerika, vulkanen beklimmen, kayakken en nog veel meer! Als perfecte afsluiter van een waanzinnige reis kun je een tochtje maken naar de Corn Islands: echte postcard bounty-eilandjes in de Caribbean. Deze adembenemende eilandjes zijn wel alleen per vliegtuig te bereiken, dus zo’n tripje kost natuurlijk wel wat extra). Een groepsreis voor 2 weken met bijna alles inclusief is al mogelijk vanaf € 750,- p.p. (excl. een trip naar Corn Islands)! Vluchten gaan al vanaf € 550,-.

Wat maakt Nicaragua speciaal?

Een van de leukste landen van Midden-Amerika, en ook nog eens het goedkoopst! Een ideale bestemming dus voor lustrumreizen, maar de gezellige steden, prachtige natuur en het grote aantal opties aan activiteiten maakt deze bestemming ook een mooie optie voor een reis voor vrienden of stelletjes.

Actie

Stranden

Uitgaan

Steden

Natuur

Fun facts

€ 750

reissom v.a. (excl. vlucht)

16

uur vliegen

2 weken

optimale reisduur

8.898

km vanaf Amsterdam

nov-apr

beste reisperiode

Rob over Midden-Amerika:

“Geweldig vakantie vieren zonder grote reisafstanden, maar met waanzinnig veel afwisseling: jungles, vulkanen, oude culturen, maar ook terrasjes en heerlijke stranden.”