Guatemala & Belize

Mayatempels, vulkanen en lazy islands...

Guatemala & Belize

Guatemala & Belize

Mayatempels, vulkanen en lazy islands...

Guatemala & Belize

Guatemala heeft waanzinnig veel te bieden: Maya-tempels, de oude cultuur van de Indianen, koloniale stadjes, veel actie en jungle. Combineer dit alles met de koraaleilandjes van Belize en je hebt een supermooie en complete reis! De Indianencultuur, met kleurrijke markten en traditionele dorpjes, is uniek in Midden-Amerika. Van de voorouders van de Indianen, de Maya’s, vind je in Guatemala indrukwekkende tempelcomplexen, zoals bijvoorbeeld Tikal. Maar je vindt er ook veel actie en prachtige natuur. Klim bijvoorbeeld op de nog werkende Pacaya vulkaan, maak een spannende raftingtocht, duik in de grotten voor caving en maak een prachtige jungletrekking met overnachting in een diep in de jungle gelegen oud Maya-stadje. De keys van Belize vormen een heerlijke afsluiting van deze prachtige reis, met leuke beachbars en prachtige koraalriffen. Een groepsreis van 2 weken kunnen we al regelen vanaf zo’n € 850,- p.p. Vluchten zijn te boeken vanaf € 650,-.

Wat maakt Guatemala & Belize speciaal?

In Guatemala vind je nog de unieke cultuur van de Indianen en prachtige tempels van de Maya’s. Deze unieke cultuur, de prachtige natuur en een hoop actie maken Guatemala tot een topbestemming. Combineer de trip met de adembenemende koraalriffen van Belize en je avontuur is compleet!

Cultuur

Steden

Natuur

Actie

Stranden

Fun facts

€ 850

reissom v.a. (excl. vlucht)

15

uur vliegen

2 weken

optimale reisduur

9.099

km vanaf Amsterdam

nov-apr

beste reisperiode

Rob over Midden-Amerika:

“Geweldig vakantie vieren zonder grote reisafstanden, maar met waanzinnig veel afwisseling: jungles, vulkanen, oude culturen, maar ook terrasjes en heerlijke stranden.”