Midden-Oosten

Duik in eeuwenoude culturen!

Midden-Oosten

Midden-Oosten

Duik in eeuwenoude culturen!

Midden-Oosten

Het Midden-Oosten: Een bijzondere regio die zowel Azië, Afrika en een stukje Europa bestrijkt. Het grote voordeel van het Midden-Oosten is dat het relatief dichtbij is, waardoor de vluchten goedkoop zijn en je weinig reistijd kwijt bent. Door de lagere prijzen op lokaal niveau ben je voor een reis naar bijvoorbeeld Marokko of Jordanië vaak minder kwijt dan op een reis binnen Europa. En dat in een totaal andere wereld, op maar een paar uur vliegen van Nederland! Je beleeft er bijzondere ervaringen als slapen in de woestijn, drijven in de Dode Zee en snorkelen in de Rode Zee. Het zal je daarnaast verbazen hoe goed je kunt stappen in Marrakech, Istanbul of Tel Aviv! Wil je echt iets heel bijzonders, denk dan ook eens aan bijvoorbeeld Oman of Iran…

Impressie

Begint het bij jou al te kriebelen? Bekijk onderstaande impressies, krijg een idee van de reis(som) en doe alvast inspiratie op!

Rob over het Midden-Oosten:

“Zo dichtbij en toch zo onbekend en boeiend; dwalen door de soukhs van Marrakech of Cairo, met de geur van specerijen en de geluiden van koperslagers en gefascineerd door eeuwenoude monumenten als de piramides en Petra in Jordanië.”