Lustrumreizen

Wij zijn gespecialiseerd in lustrumreizen op maat - Op basis van jullie wensen stellen wij de ideale reis voor jullie samen!

Nicaragua

Lustrumreizen

Wij zijn gespecialiseerd in lustrumreizen op maat - Op basis van jullie wensen stellen wij de ideale reis voor jullie samen!

Lustrumreizen

Orion Reizen is gespecialiseerd in lustrumreizen voor jaarclubs en disputen. Wij organiseren per jaar voor zo’n 50 jaarclubs en disputen unieke lustrumreizen naar een groot aantal verschillende bestemmingen verspreid over de hele wereld. Jij bepaalt… In principe is alles mogelijk!

Even sparren?

Weet je nog niet precies waar je naartoe wilt? Geen probleem! Geef ons aan hoe je ideale reis er ongeveer uitziet en wat ongeveer het budget is, en wij sturen je een aantal voorbeelden van lustrumreizen die aansluiten bij jouw wensen. Weet je waar je naar toe wilt, dan maken wij geheel vrijblijvend een reisvoorstel met een prijsopgave voor je. Maar de allerbeste manier om tot het ideale programma te komen, is naar onze mening nog altijd via persoonlijk contact! Wij nodigen je van harte uit om in informele sfeer je reisideeën met ons te komen bespreken. We nemen graag de tijd voor je!

Dankzij onze uitvoerige reiservaring met alle bestemmingen, kunnen wij je professionele informatie bieden en bijzondere en vooral unieke programma’s samenstellen, buiten de gebaande paden.

 

Een afspraak kan ook ‘s avonds of in het weekend gemaakt worden.

Wat kost dat?

De uiteindelijke prijs van je reis hangt sterk af van de vluchtprijzen, de reisduur, het gekozen programma, het niveau van de hotels etc. Maar we kunnen wel prijsindicaties geven, dan heb je vast een idee waar je ongeveer aan moet denken. Onderstaande prijzen zijn gebaseerd op groepen van circa 14 personen voor een reis van 2 weken buiten het hoogseizoen.

€ 850,- • Kroatië, Marokko, Turkije.
€ 1.050,- • Jordanië, Egypte.
€ 1.200,- • Sri Lanka, Thailand, India.
€ 1.300,- • Nicaragua, Vietnam/Cambodja, Laos/Cambodja.
€ 1.400,- • Mexico/Guatemala, Costa Rica, Panama, Indonesië, Zuid Afrika.
€ 1.500,- • Filipijnen, Ecuador, Colombia, Brazilië, Cuba.
€ 1.600,-(of meer) • Argentinië/Chili, Peru, Kenia, Tanzania, Botswana

Leuk feitje: omdat Orion Reizen een kleine organisatie is met zeer lage kosten, kunnen wij garanderen dat onze prijzen zo ongeveer de laagste in de markt zijn.

Rob over Lustrumreizen

“Met je jaarclub of dispuut op lustrumreis moet een topervaring zijn. Met onze kennis en meer dan 25 jaar ervaring bieden wij de keus uit ruim 50 verschillende landen en zorgen wij ervoor dat je de voor jullie groep ideale reis gaat maken!“