Reizen op maat

Voor bijzondere reizen naar unieke locaties - Bij ons is alles mogelijk!

Namibië

Reizen op maat

Voor bijzondere reizen naar unieke locaties - Bij ons is alles mogelijk!

Reizen op maat

Je wilt graag een bijzondere reis maken naar unieke locaties? Orion Reizen organiseert reizen op maat voor gezinnen, groepen (van klein tot groot), bedrijven, disputen, etc. Met onze wereldwijde kennis en jarenlange ervaring kunnen wij vrijwel alles voor jouw gezelschap organiseren, van een lang weekend IJsland tot een vierweekse reis door China. Uiteraard alles compleet op maat voor jouw groep gemaakt.

 

Ga je bijvoorbeeld met z’n tweeën of met enkele vrienden of familieleden op reis? Of wil je een prachtige huwelijksreis maken? Wij organiseren een reis op maat voor jullie, geheel naar jouw wensen en passend in jouw budget. Laat ons simpelweg weten wat je wensen en voorkeuren zijn, en we komen samen tot de ideale reis!

Kopje koffie?

Heb je al een mooie reis in je hoofd? We helpen je graag bij de concrete invulling en uitvoering hiervan. Maar ook als je nog niet precies weet waar je naartoe wilt, helpen wij je graag! Geef ons aan hoe je ideale reis er ongeveer uitziet (reisduur, route, belangstelling) en wat ongeveer het budget is, en wij sturen je een aantal voorbeelden van reizen die aansluiten bij jouw wensen. Weet je waar je naar toe wilt, dan maken wij geheel vrijblijvend een reisvoorstel met een prijsopgave voor je. Maar de allerbeste manier om tot het ideale programma te komen, is naar onze mening nog altijd via persoonlijk contact!

Wij nodigen je van harte uit om in informele sfeer je reisideeën met ons te komen bespreken. We nemen graag de tijd voor je! Dankzij onze uitvoerige reiservaring met alle bestemmingen, kunnen wij je professionele informatie bieden en bijzondere en vooral unieke programma’s samenstellen, buiten de gebaande paden. Een afspraak kan ook ‘s avonds of in het weekend gemaakt worden.

Wat kost dat?

De uiteindelijke prijs van je reis hangt sterk af van de vluchtprijzen, de reisduur, het gekozen programma, het niveau van de hotels, etc. Maar we kunnen wel prijsindicaties geven, dan heb je vast een idee waar je ongeveer aan moet denken. Voor een reis voor twee personen van twee weken, inclusief vluchten, auto met chauffeur, middenklasse hotels en activiteiten buiten het hoogseizoen kun je denken aan de volgende prijzen met bijpassende bestemmingen:

€ 1.200,- • Jordanië
€ 1.300,- • Egypte
€ 1.400,- • Sri Lanka en Thailand
€ 1.500,- • India, Laos, Cambodja en Indonesië
€ 1.600,- • Nicaragua
€ 1.700,- • Costa Rica en Panama
€ 1.800,- • Zuid-Afrika, Ecuador en Colombia
€ 1.900,- • Cuba en Myanmar
Boven de € 2.000,- komen landen als Tanzania, Botswana, Namibië, Uganda en nog veel meer.

 

Ben je met meer mensen, zoals een familie of een vriendenclub, dan wordt het natuurlijk goedkoper. Langere reizen of meer luxe accommodaties kan natuurlijk ook en dan wordt het uiteraard duurder.

Leuk feitje: omdat Orion Reizen een kleine organisatie is met zeer lage kosten, kunnen wij garanderen dat onze prijzen zo ongeveer de laagste in de markt zijn.

Rob over reizen op maat

“Hoe fijn is het als de reis precies op maat voor je wordt gemaakt… Dus geen kant en klare bouwstenen, maar van dag tot dag precies in elkaar gezet, zoals het voor jullie goed is. Ook alle accommodaties maken we passend, zowel qua prijs als qua sfeer. Dan is jullie reis ook echt een reis precies voor jullie!“