Over ons

Over ons

Over ons

Wie is Orion Reizen?

Orion Reizen is een kleinschalige reisorganisatie met een bak aan ervaring. Wij organiseren reizen op maat naar meer dan 65 landen (voornamelijk buiten Europa), en het liefst zo bijzonder en uniek mogelijk! Het samenstellen van een reis baseren wij altijd geheel op de wensen en ideeën van de klant, waardoor onze reizen dus altijd compleet op maat worden gemaakt. Onze uitgebreide eigen reiservaring maakt dat wij alle landen waar wij reizen naartoe organiseren door en door kennen. Daarnaast hebben wij op al onze bestemmingen uitstekende contacten.

 

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren van

reizen en zijn uiteraard deelnemer van het Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat je geen enkel risico loopt en dat zowel het samenstellen als het uitvoeren van je reis bij ons in goede handen is.

 

Persoonlijke benadering

Wij kiezen bewust voor een kleinschalige manier van werken met een persoonlijke benadering. We nemen dan ook uitgebreid de tijd om samen met jou je ideale reis samen te stellen. Geen tijd of geen ideeën? Geen punt, we doen je ook graag een aantal voorstellen waar je uit kunt kiezen!

Rob Regnault

Orion Reizen is een initiatief van Rob Regnault. Rob is al meer dan 30 jaar actief in de reiswereld en heeft praktisch de hele wereld bereisd. Rob is mede-oprichter van Baobab Reizen B.V. en was tot 1 januari 2000 directeur en mede-eigenaar van deze gerenommeerde reisorganisatie. Omdat hij liever op een meer kleinschalige en persoonlijke manier wilde werken dan met Baobab Reizen mogelijk was, is hij daarna begonnen met Orion Reizen. Bij Orion Reizen vind je dus een persoonlijke benadering die past bij een kleinschalig bureau, gecombineerd met de ervaring en de kennis van een grote reisorganisatie!