Botswana

Wild, moeraskano’s en Kalaharinachten...

Botswana

Botswana

Wild, moeraskano’s en Kalaharinachten...

Botswana

Misschien wel de állermooiste bestemming in Afrika! Maar wel aan de prijs… Wij kennen echter de wegen om het betaalbaar te houden en je toch een geweldige reis te kunnen bieden! Nergens anders ervaar je zó’n unieke sfeer en en unieke blik in de dierenwereld, trekkend door de grootste wildernis van Afrika, zonder veel toeristen tegen te komen. En afwisseling genoeg: Je maakt er niet alleen bijzondere game drives, maar ook adembenemende kanotochten door de moerassen, waar je kampeert op een miniscuul eilandje, en een unieke quadbiketocht door de woestijn, waar je overnacht onder de kraakheldere sterrenhemel. En je steekt natuurlijk even de grens over naar de Victoria Watervallen in Zimbabwe. Botswana is extreem veilig en het is er zeer comfortabel reizen. Voor een trip van 2 weken moet je denken aan een reissom vanaf € 1.250,-. Vluchten zijn beschikbaar vanaf € 800,-.

Wat maakt Botswana speciaal?

Misschien wel het állermooiste land van het continent: Botswana – Weinig toeristen, de meest ongerepte wildernis van Afrika en toch comfortabel te bereizen!

Wildlife

Actie

Natuur

Cultuur

Avontuur

Fun facts

€ 1.250

reissom v.a. (excl. vlucht)

16

uur vliegen

2 weken

optimale reisduur

8.520

km vanaf Amsterdam

jun-sep

beste reisperiode

Rob over Afrika:

“Ik kom minstens één keer per jaar in Afrika om te genieten van het bijzondere licht, de dieren, de weidse horizon en natuurlijk de open en gastvrije mensen. Nergens ben je zo dichtbij de natuur en de essentie van het leven als in Afrika.”