Zuid-Afrika

Big 5, actie en super Capetown!

Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

Big 5, actie en super Capetown!

Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is toch echt wel het meest veelzijdige land van Afrika en heeft daardoor voor iedereen een hoop moois te bieden! De spectaculaire dierenwereld ervaar je het allerbest in de privéparken rond Kruger. Hier kun je zowel heel exclusief als ook voor een lager budget genieten van de unieke natuur, zonder een overload aan andere reizigers. Dan is er natuurlijk Kaapstad, waar je heel leuk kunt uitgaan, maar ook de kenmerkende Tafelberg kunt beklimmen en heerlijke lokale wijnen kunt proeven. Ook de Garden Route heeft veel te bieden: actie, strand, cultuur en ook nog wild in Addo Park. Dit is echt een land waar we voor vrijwel iedereen een passende reis kunnen samenstellen, of je nu met je jaarclub op reis gaat of een meer exclusieve vakantie wilt met sfeervolle accommodaties. Al vanaf slechts € 1.200,- kunnen wij voor een groep een mooie reis van 2 weken samenstellen. Vluchten beginnen vanaf zo’n € 600,-.

Wat maakt Zuid-Afrika speciaal?

Hoe veelzijdig wil je het hebben? Zuid-Afrika heeft echt voor iedereen veel moois te bieden. Wildlife, stranden, steden, natuur, cultuur, actie, uitgaan, en ga zo nog maar even door!

Wildlife

Actie

Steden

Cultuur

Stranden

Fun facts

hele jaar

beste reisperiode

€ 1.200

reissom v.a. (excl. vlucht)

11

uur vliegen

2 weken

optimale reisduur

9.400

km vanaf Amsterdam

Rob over Afrika:

“Ik kom minstens één keer per jaar in Afrika om te genieten van het bijzondere licht, de dieren, de weidse horizon en natuurlijk de open en gastvrije mensen. Nergens ben je zo dichtbij de natuur en de essentie van het leven als in Afrika.”