Kenia

De migratie, Masai en waanzinnige stranden!

Kenia

Kenia

De migratie, Masai en waanzinnige stranden!

Kenia

Een buitengewoon mooie bestemming en voor Afrika is Kenia ook nog eens erg gunstig geprijsd! Er valt bijzonder veel wild te spotten, bijvoorbeeld in het Masai Mara National Park. Als je geluk hebt, zie je hier tijdens the big migration (honderd)duizenden gnoes, zebra’s, gazellen en wildebeesten voorbij trekken over de savannavlaktes. Maar daarnaast loopt ook de complete Big Five nog rond door de Keniaanse natuur. En behalve veel wild zien, kun je hier ook een vulkaan beklimmen, fietsen en raften. Of je duikt in de prachtige Swahili-cultuur in een traditionele archipel. Daarnaast nog even heerlijk relaxen? De stranden zijn zeker zo mooi als bijvoorbeeld op Zanzibar! Voor bijvoorbeeld een jaarclub is Kenia een hele leuke en betaalbare bestemming. Kosten voor een mooie trip van 2 weken starten vanaf € 1.000,-. Vluchten zijn beschikbaar vanaf € 500,-.

Wat maakt Kenia speciaal?

Kenia is vrij gunstig geprijsd en ook nog eens een zeer complete reisbestemming! Je kunt veel wild zien, maar ook een vulkaan beklimmen, fietsen en raften, de traditionele cultuur ontdekken of heerlijk relaxen aan prachtige stranden.

Wildlife

Actie

Natuur

Cultuur

Stranden

Fun facts

€ 1.000

reissom v.a. (excl. vlucht)

8

uur vliegen

2 weken

optimale reisduur

6.595

km vanaf Amsterdam

jun-okt & jan-feb

beste reisperiode

Rob over Afrika:

“Ik kom minstens één keer per jaar in Afrika om te genieten van het bijzondere licht, de dieren, de weidse horizon en natuurlijk de open en gastvrije mensen. Nergens ben je zo dichtbij de natuur en de essentie van het leven als in Afrika.”