Colombia

Het allermooiste en -leukste land van Zuid-Amerika! Volgens ons dan...

Colombia

Colombia

Het allermooiste en -leukste land van Zuid-Amerika! Volgens ons dan...

Colombia

Volgens ons het leukste land van Latijns-Amerika! Want wat kun je niet in Colombia!? Écht goed uitgaan doe je in Bogotá, Medellin en Cartagena: Stuk voor stuk waanzinnig leuke en sfeervolle steden, zowel overdag als in de latere avonduurtjes. Je kunt de bergen in (als je wilt – en kunt – tot aan de gletsjers), trekkings maken door in de tropische jungle, raften, caving, fietsen en nog veel en veel meer! Een hoogtepunt van Colombia is het tropische regenwoud-park Tayrona, waar je na de trekking aan een prachtig palmenstrand overnacht in hangmatten. Een ander hoogtepunt is natuurlijk de leukste stad van Latijns-Amerika (volgens ons): Cartagena. Deze prachtige koloniale stad is geheel ommuurd en je kunt er heerlijk ronddwalen door de sfeervolle straatjes. De pleinen staan vol met gezellige terrassen en ’s avonds zijn er loungebars en clubs met deejays. Je kunt er ‘s avonds geweldig uitgaan en je ook overdag prima vermaken. Een reis van 2 weken kost zo’n € 800,- p.p. voor een groep. Vluchten vertrekken vanaf € 700,-.

Wat maakt Colombia speciaal?

Nergens vind je zoveel bruisende steden plus zo’n adembenemende natuur als in Colombia. In Bogotá, Cartagena en Medellin kun je heerlijk ronddwalen en geweldig stappen, terwijl je buiten de stad bergen en jungles induikt.

Steden

Jungle

Actie

Bergen

Uitgaan

Fun facts

dec-feb & jul-aug

beste reisperiode

€ 800

reissom v.a. (excl. vlucht)

11

uur vliegen

2 weken

optimale reisduur

8.885

km vanaf Amsterdam

Rob over Zuid-Amerika:

“Een continent van tegenstellingen: stomende jungle en besneeuwde bergtoppen, traditionele Indianen en hippe clubs, idyllische stranden en desolate woestijnen, oude monumenten en bruisende steden.”