Jordanië

Rijke historie, avontuurlijke woestijnovernachtingen en heerlijk snorkelen!

Jordanië

Jordanië

Rijke historie, avontuurlijke woestijnovernachtingen en heerlijk snorkelen!

Jordanië

Een land dat vaak over het hoofd gezien wordt, maar wat ons betreft zeer aan te raden is! Het is er veilig (echt waar!) en vooral door de voordelige vluchten niet duur. Dit adembenemede land in het Midden-Oosten herbergt veel historie en cultuur, waaronder de fabelachtige oude stad Petra, een prachtige plek die je echt gezien moet hebben! Bijzonder is ook de Dode Zee, de laagst gelegen plek ter wereld, waar je in een resort kunt relaxen, maar ook een trek door een canyon kunt maken. Je overnacht in de woestijn, maakt een 4-wheel drive-tour en eindigt aan het strand van de Rode Zee. Een combinatie met Israël, bijvoorbeeld een paar dagen in het hippe Tel Aviv, is ook mogelijk. Voor een 10-daagse groepsreis, inclusief activiteiten, ben je zo’n € 750,- p.p. kwijt. Vluchten zijn te boeken vanaf € 350,-.

Wat maakt Jordanië speciaal?

Een land met veel prachtige historie en cultuur! Het is er veilig en een reis naar Jordanië is over het algemeen niet duur.

Historie

Natuur

Strand

Cultuur

Actie

Fun facts

€ 750

reissom v.a. (excl. vlucht)

6

uur vliegen

10 dagen

optimale reisduur

3.508

km vanaf Amsterdam

mrt-mei & okt-nov

beste reisperiode

Rob over het Midden-Oosten:

“Zo dichtbij en toch zo onbekend en boeiend; dwalen door de soukhs van Marrakech of Cairo, met de geur van specerijen en de geluiden van koperslagers en gefascineerd door eeuwenoude monumenten als de piramides en Petra in Jordanië.”