Egypte

Piramides, Nijlzeilen en unieke koraalriffen!

Gizeh - Egypte

Egypte

Piramides, Nijlzeilen en unieke koraalriffen!

Egypte

Egypte is bij uitstek een land voor cultuurliefhebbers. De meeste reizen die wij hier doen zijn voor individuele reizigers, maar een groepsreis naar deze bom van cultuur in het Midden-Oosten organiseren we natuurlijk ook graag! Er is hier bijzonder veel te zien. Uniek zijn uiteraard de beroemde overblijfselen van het oude Egypte, zoals de piramides, de koningsgraven en de tempels. Maar je kunt er ook heerlijk dwalen door de souhks van Cairo en Aswan, een vermakelijke boottocht maken op de Nijl, per 4-wheel drive de woestijn doorkruisen en heerlijk relaxen aan de Rode Zee! Ook in Egypte hebben we zeer goede contacten, waardoor wij vrijwel alles wat je zou willen op maat voor je kunnen regelen. Een reis van 2 weken is al mogelijk vanaf zo’n € 900,-Vluchten zijn te boeken vanaf zo’n € 450,-.

Wat maakt Egypte speciaal?

Egypte is bij uitstek een land voor cultuurliefhebbers! Bekijk de piramides, koningsgraven en tempels, dwaal door de soukhs van Caïro en Aswan, cross op een 4WD door de woestijn, en nog veel meer!

Cultuur

Steden

Strand

Natuur

Actie

Fun facts

€ 900

reissom v.a. (excl. vlucht)

5

uur vliegen

2 weken

optimale reisduur

3.570

km vanaf Amsterdam

okt-apr

beste reisperiode

Rob over het Midden-Oosten:

“Zo dichtbij en toch zo onbekend en boeiend; dwalen door de soukhs van Marrakech of Cairo, met de geur van specerijen en de geluiden van koperslagers en gefascineerd door eeuwenoude monumenten als de piramides en Petra in Jordanië.”