Montenegro

Authentiek, actie en strand!

Montenegro

Montenegro

Authentiek, actie en strand!

Montenegro

Het kleinere broertje van Kroatië en nog erg onbekend, waardoor er vrij weinig toeristen naar toe gaan. Onterecht vinden wij! Het land heeft veel te bieden op een klein oppervlak, waardoor je maar weinig hoeft te reizen en toch veel afwisseling hebt. Kotor is bijvoorbeeld een bijzonder mooi en gezellig oud stadje aan misschien wel de mooiste baai van Europa. In Montenegro vind je prachtige stranden en veel oude cultuur. Het binnenland is woest en bergachtig. Je vindt er authentieke dorpjes, maar kunt er ook raften, biken, ziplinen en trekkings maken in een nog erg ongerepte natuur, vrijwel zonder toeristen. De prijzen liggen ongeveer gelijk aan Kroatië en zijn dus relatief laag: Een reis van 1 week is al mogelijk vanaf zo’n € 700,-Vluchten zijn te boeken vanaf € 100,-.

Wat maakt Montenegro speciaal?

Een bijzonder mooi en nog onontdekt land met prachtige stranden, een woest binnenland, authentieke dorpjes, veel oude cultuur en nog veel meer!

Natuur

Dorpjes

Stranden

Cultuur

Actie

Fun facts

€ 700

reissom v.a. (excl. vlucht)

3

uur vliegen

1 week

optimale reisduur

1.525

km vanaf Amsterdam

mei-sep

beste reisperiode

Rob over Europa:

“Landen als IJsland, Montenegro en Albanië laten zien dat je niet ver hoeft te reizen voor heel bijzondere reiservaringen!”