Kroatië

Leuke steden, woeste bergen en waanzinnige baaien!

Kroatië

Kroatië

Leuke steden, woeste bergen en waanzinnige baaien!

Kroatië

Kroatië is een ideale en voordelige bestemming voor een korte reis van 7 tot 10 dagen. Steden als Zadar en Split hebben mooie historische binnensteden, maar ook veel leuke terrasjes en uitgaansmogelijkheden. Beide liggen aan een prachtig stuk Middellandse Zee kust, waar je zowel kunt relaxen als actief bezig kunt zijn. Voor de kust liggen vele mooie eilanden. Een voorbeeld hiervan is Hvar, dat een gezellig oud stadje bezit, maar ook een bruisend uitgaansleven. Voor een groep kunnen we hier ook een fraaie villa huren. Het binnenland van Kroatië is heel anders: bergen, bossen en meren wisselen elkaar af, met veel actiemogelijkheden als raften, canyoning, mountainbiken en dergelijke. Maar je kunt ook wat rustiger van de mooie natuur genieten, wandelend en fietsend bijvoorbeeld. Zo veel afwisseling in één land, en dat ‘gewoon’ binnen Europa! De prijzen liggen relatief laag: een reis van 10 dagen is vanaf zo’n € 800,- mogelijk. Vluchten gaan al vanaf € 100,-.

Wat maakt Kroatië speciaal?

Een ideale en voordelige bestemming voor een korte reis van 7 tot 10 dagen. Relaxen aan prachtige stranden, maar ook actie opzoeken? Denk dan eens aan Kroatië!

Natuur

Steden

Stranden

Cultuur

Actie

Fun facts

€ 800

reissom v.a. (excl. vlucht)

2

uur vliegen

10 dagen

optimale reisduur

1.106

km vanaf Amsterdam

mei-sep

beste reisperiode

Rob over Europa:

“Landen als IJsland, Montenegro, Kroatië en Albanië laten zien dat je niet ver hoeft te reizen voor heel bijzondere reiservaringen!”