IJsland

Gletsjers, geisers en sneeuwscooters!

Ijsland

IJsland

Gletsjers, geisers en sneeuwscooters!

IJsland

Een reis door IJsland is absoluut een unieke ervaring. Nergens ter wereld vind je zulke buitenaardse landschappen, gevormd door vulkanen en gletsjers. Geisers die kokend water meters de lucht in spuiten, spectaculaire watervallen, enorme gletsjers, lavavelden, meren met ijsbergen… Maar je vindt er ook pittoreske vissersdorpjes en de bruisende hoofdstad Reykjavik met hippe bars en restaurants. Rondreizend kun je genieten van de bijzondere landschappen, maar je kunt ook met sneeuwscooters en hondensleeën de gletsjers verkennen, waanzinnig mooi wandelen, op zoek gaan naar walvissen en relaxen in heetwaterbaden. Nadeeltje: IJsland is, vooral voor Europa, een duur land en de hotelkamers zijn schaars… Op tijd boeken dus! Een reis van 9 dagen is te realiseren vanaf zo’n € 2.500,-Vluchten zijn te boeken vanaf € 250,-.

Wat maakt IJsland speciaal?

Nergens ter wereld vind je zulke buitenaardse en spectaculaire landschappen! Maar IJsland biedt ook pittoreske vissersdorpjes en het bruisende Reykjavik, met hippe bars en restaurants.

Natuur

Steden

Actie

Dorpjes

Relaxen

Fun facts

1.948

km vanaf Amsterdam

mei-sep

beste reisperiode

€ 2.500

reissom v.a. (excl. vlucht)

3

uur vliegen

9 dagen

optimale reisduur

Rob over Europa:

“Landen als IJsland, Montenegro, Kroatië en Albanië laten zien dat je niet ver hoeft te reizen voor heel bijzondere reiservaringen!”