Georgië

Middeleeuwse steden, een spectaculair berglandschap en een levendige kust!

Georgië

Georgië

Middeleeuwse steden, een spectaculair berglandschap en een levendige kust!

Georgië

Dit waanzinnig mooie en karakteristieke land is relatief nog weinig bezocht, maar begint een steeds populairdere reisbestemming binnen Europa te worden. En terecht, Georgië heeft namelijk ontzettend veel te bieden: Een bijzonder mooie hoofdstad, lieflijke wijnvalleien, spectaculaire berggebieden en zeer veel historie in de vorm van oude kerkjes, kloosters, onderaardse steden en pittoreske stadjes. Aan de kustlijn van de Zwarte Zee vind je de bruisende badplaats Batumi met leuke terrasjes en beachbars om heerlijk te relaxen. Maar ook actieliefhebbers kunnen hun lol niet op in de adembenemende natuur van Georgië: Denk aan raften, fietsen of hiken in het Kaukasusgebergte. Al vanaf slechts €650,- kunnen wij voor een groep een prachtige 10-daagse trip naar deze ontzettend gevarieerde en spectaculaire bestemming samenstellen. Vluchten zijn beschikbaar vanaf ongeveer €115,-.

Wat maakt Georgië speciaal?

Deze waanzinnig karakteriestieke bestemming heeft ontzettend veel te bieden: Een uniek land met een prachtige hoofdstad, spectaculaire berggebieden, onderaardse steden, pittoreske stadjes en een bruisende badplaats.

Natuur

Historie

Steden

Kust

Actie

Fun facts

3.067

km vanaf Amsterdam

feb-mei & sept-nov

beste reisperiode

€ 650

reissom v.a. (excl. vlucht)

5

uur vliegen

10 dagen

optimale reisduur

Rob over Europa:

“Landen als Georgië, IJsland, Montenegro, Kroatië en Albanië laten zien dat je niet ver hoeft te reizen voor heel bijzondere reiservaringen!”