Sri Lanka

Azië in een notendop!

Sri-Lanka

Sri Lanka

Azië in een notendop!

Sri Lanka

Een perfecte reisbestemming in het prachtige Azië! Enorm veel afwisseling op een klein gebied, waardoor je weinig hoeft te reizen. Leuke accommodaties, veel cultuur, mooie natuur en prachtige stranden. Je kunt er een relaxte reis van maken, maar er is ook veel actie mogelijk, zoals fietsen langs tempels, kamperen op een verlaten strand, bergen beklimmen, raften en op safari in een 4WD, waarbij je wilde olifanten en andere dieren ziet. De prijzen liggen laag: in het laagseizoen voor 2 weken voor een groep rond de € 750,- p.p., inclusief veel activiteiten. Voor twee personen vanaf circa € 1.000,-. Vluchten gaan zo vanaf € 550,-.

Wat maakt Sri Lanka speciaal?

In Sri Lanka vind je een prachtige mix van natuur, cultuur en avontuur! Of je nu wilt relaxen of juist zoekt naar een actieve vakantie, Sri Lanka heeft je alles te bieden!

Wildlife

Stranden

Actie

Cultuur

Natuur

Fun facts

€ 750

reissom v.a. (excl. vlucht)

12

uur vliegen

2 weken

optimale reisduur

8.370

km vanaf Amsterdam

mei-sep & nov-feb

beste reisperiode

Rob over Azië:

“Ik ben eindeloos gefascineerd door oeroude diepgewortelde culturen die zich nu aan het mengen zijn met de moderne tijd, zonder dat de kracht van de tradities verloren gaat, zoals in India, Myanmar, Bali en Sri Lanka.”