Indonesië

Cultuur, feesten en idyllische eilandjes...

Indonesië

Indonesië

Cultuur, feesten en idyllische eilandjes...

Indonesië

Wat ons betreft het meest veelzijdige land van Azië. Indonesië heeft alles: veel cultuur, prachtige landschappen, jungle, verlaten stranden, uitgaan, actie, relaxen, heerlijk eten en nog veel meer….. Wij kunnen vrijwel alles wat je wilt organiseren, zowel voor een groep als voor individuele reizigers. De jungles van Sumatra, de cultuur van Java, uitgaan en stranden op Bali en Lombok en avontuur in weinig bezochte gebieden als Flores, Sulawesi of Irian. Voor een groep kunnen we voor een goede prijs een boot afhuren, waarmee je langs idyllische eilandjes vaart. Een mooie groepsreis van 2 weken is al samen te stellen vanaf € 800,- p.p. Als je met z’n tweeën bent kom je iets duurder uit. Vluchten zijn vaak beschikbaar vanaf € 600,-.

Wat maakt Indonesië speciaal?

Indonesië is een ontzettend veelzijdig land waar de oude tradities nog altijd deel uitmaken van het dagelijks leven. Onder andere door de verscheidenheid aan natuur, is er voor ieder type reiziger een waanzinnige vakantie te organiseren.

Cultuur

Natuur

Uitgaan

Stranden

Actie

Fun facts

€ 800

reissom v.a. (excl. vlucht)

16

uur vliegen

2 weken

optimale reisduur

11.371

km vanaf Amsterdam

mei-okt

beste reisperiode

Rob over Azië:

“Ik ben eindeloos gefascineerd door oeroude diepgewortelde culturen die zich nu aan het mengen zijn met de moderne tijd, zonder dat de kracht van de tradities verloren gaat, zoals in India, Myanmar en Bali.”