Filipijnen

Beach bars, whalesharks en actie!

El Nido - Filipijnen

Filipijnen

Beach bars, whalesharks en actie!

Filipijnen

Een land in Azië waar de meeste mensen niet meteen aan denken, maar juist daarom een hele goede keus. Het is een relaxt en veilig land en een hele fijne vakantiebestemming. Veel mogelijkheden. Je kunt genieten van de prachtige stranden en de veel idyllische eilandjes met ongerepte koraalriffen. Er zijn ook gezellige kustplaatsjes met leuke beachbars. Maar ook voldoende actie: canyoning, mountainbiken, jungletreks, overnachten in dorpjes of op een onbewoond eiland, surfen, duiken, noem maar op. De prijzen liggen iets hoger, maar voor zo’n € 800,- heb je al een mooie tweeweekse reis. Vluchten beginnen vanaf € 700,-.

Wat maakt de Filipijnen speciaal?

De Filipijnen biedt een mooie mix aan actie en relaxen. De stranden zijn prachtig, de kustplaatsjes gezellig en je kunt er prachtig snorkelen, leuk surfen en goed partyen!

Stranden

Uitgaan

Natuur

Kustplaatsjes

Actie

Fun facts

€ 800

reissom v.a. (excl. vlucht)

16

uur vliegen

2 weken

optimale reisduur

10.613

km vanaf Amsterdam

nov-jun

beste reisperiode

Rob over Azië:

“Ik ben eindeloos gefascineerd door oeroude diepgewortelde culturen die zich nu aan het mengen zijn met de moderne tijd, zonder dat de kracht van de tradities verloren gaat, zoals in India, Myanmar, Bali en Sri Lanka.”