Ecuador

Van jungle naar gletsjer en relaxstrand!

Ecuador

Ecuador

Van jungle naar gletsjer en relaxstrand!

Ecuador

Weinig landen in de wereld bieden zoveel afwisseling als Ecuador. En dat ook nog op een relatief klein oppervlak, waardoor je al die afwisseling in een reis van 2 weken al kunt ervaren: Gezellige koloniale steden als Quito en Cuenca, kleurrijke Indianenmarkten, een verblijf van een paar dagen in een lodge in het tropische regenwoud van de Amazone en twee dagen later sta je op gletsjer van de Cotopaxi op bijna 5.000 meter hoogte. Ook is er voldoende actie te beleven in de vorm van raften, trekkings, mountainbiken, canyoning en dergelijke. bijvoorbeeld een waanzinnige trekking door de bergen, waar je kampeert, en sluit deze prachtige trip af met heerlijk relaxen aan de stranden van Montañita; een leuk kustplaatsje met wat beachbars. Een groepsreis van 2 weken kunnen we regelen vanaf circa € 800,- p.p. Vluchten zijn te boeken vanaf € 700,-.

Wat maakt Ecuador speciaal?

Ecuador is uniek in haar afwisseling op een relatief klein oppervlak. Amazone jungle, lopen op de gletsjer van een vulkaan, veel actie, leuke stadjes, mooi strand en dat voor relatief lage prijzen!

Steden

Bergen

Regenwoud

Actie

Stranden

Fun facts

jun-sep

beste reisperiode

€ 800

reissom v.a. (excl. vlucht)

12

uur vliegen

2 weken

optimale reisduur

9.714

km vanaf Amsterdam

Rob over Zuid-Amerika:

“Een continent van tegenstellingen: stomende jungle en besneeuwde bergtoppen, traditionele Indianen en hippe clubs, idyllische stranden en desolate woestijnen, oude monumenten en bruisende steden.”