Brazilië

Wildlife, watervallen en Copacabana!

Brazilië

Brazilië

Wildlife, watervallen en Copacabana!

Brazilië

Een bijzonder boeiend land, maar ook erg groot. Voor een kortere reis zul je dus moeten kiezen voor een bepaalde regio. Omdat Rio natuurlijk een absolute must is, als één van de mooiste steden ter wereld, raden wij een reis aan in die hoek van Brazilië. Wil je het graag goedkoop houden? Blijf dan in de buurt en bezoek bijvoorbeeld het leuke kustplaatsje Paraty, ga raften, doe een jungletrekking en verblijf op een prachtig eilandje. Een dergelijk reis van 2 weken kunnen we voor een groep doen vanaf € 1.150,- p.p. Maar we kunnen ook de Pantanal, het mooiste natuurgebied van het land, en de spectaculaire Iguazu watervallen toevoegen. Je zou dan moeten vliegen en dus wordt de prijs iets hoger: denk aan circa € 1.500,- voor een groepsreis van 2 weken. Heb je wat langer de tijd? Dan biedt Brazilië natuurlijk nog een legio aan extra opties! Op basis van jouw wensen kunnen we een prachtige reis voor je samenstellen! Vluchten vertrekken vanaf ca. € 700,-.

Wat maakt Brazilië speciaal?

Brazilië is natuurlijk een waanzinnig groot land en heeft daardoor ontzettend veel te bieden. Wereldstad Rio de Janeiro is een echte must in je trip. Maar Brazilië herbergt ook adembenemend natuurschoon en een hoop avontuur!

Steden

Bergen

Regenwoud

Actie

Stranden

Fun facts

hele jaar

beste reisperiode

€ 1.150

reissom v.a. (excl. vlucht)

12

uur vliegen

2 weken

optimale reisduur

8.970

km vanaf Amsterdam

Rob over Zuid-Amerika:

“Een continent van tegenstellingen: stomende jungle en besneeuwde bergtoppen, traditionele Indianen en hippe clubs, idyllische stranden en desolate woestijnen, oude monumenten en bruisende steden.”